Sponsort u mij?

Ik heb uw hulp nodig! Mijn doel is om zoveel mogelijk magnesium te verzamelen. Hoe meer magnesium ik verzamel, hoe completer mijn outfit wordt. Ik begin in de kleedkamer in mijn ondergoed, net als de rest van mijn team. Bij elke vijf gesponsorde magnesium word ik verder aangekleed. Mijn doel is om meer magnesium te verzamelen dan anderen.

Als ik alle items heb verzameld, kan ik verder mijn carrière opbouwen. Met alle magnesium die ik daarna verzamel kom ik steeds verder en juicht het publiek mij steeds meer toe. Kortom, ik wil vragen of u mij magnesium wilt sponsoren. U mag natuurlijk zoveel sponsoren als u wilt.
De magnesium vertegenwoordigen per stuk een waarde van € 5,00. Uw sponsoring komt ten goede aan ons sponsordoel, namelijk 'Sport- en spel materiaal'.

Als u mij sponsort, ondersteunt u daarmee mijn sportvereniging. Mijn teamgenoten en ik kunnen daardoor onbezorgd blijven sporten. Daarbij maken zowel u als ik kans op een mooie prijs. Ik hoop dat u mij sponsort en naar de top helpt!

Groetjes,
Evy

x
Sponsort u mij?
Evy van den Berg

Evy van den Berg

Voor-Selectie

Sponsors

 1.  Y Hondijk 2 x
 2.  stefanie van den berg 2 x
 3.  Martijn Hondijk 2 x
 4.  Martijn van den Berg 2 x
 5.  Gerdie Van den Berg 2 x
 6.  Bennie Hondijk 1 x
 7.  Mpj Brey-Lamers 1 x
 8.  Danielle Daams 1 x
 9.  Yvonne Kamps 1 x
 10.  Patrick Scherer 1 x
 11.  DCG Breij-Sanders 1 x
 12.  RF van den Berg 1 x
 13.  G Breij 1 x
 14.  M van Aggelen 1 x
 15.  Dennie Tiemissen 1 x
 16.  Mieke Hondijk 1 x

Sponsor magnesium is geëindigd voor dit seizoen. Hartelijk dank voor alle hulp!